تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۸ دی ۱۴۰۴
حسن امامی‌راد، نماینده مجلس در گفت‌و‌گو با رویداد۲۴؛

با وجود هشدار سازمان جهانی بهداشت، ۳ هزار دام در اثر تب برفکی از بین رفت | جهادکشاورزی واکسن‌ها را دیر وارد کرد | قیمت گوشت بالاتر هم خواهد رفت

حسن امامی‌راد، نماینده مجلس بر استیضاح وزیر جهادکشاورزی اصرار دارد. او می‌گوید: ادامه کار نوری قزلجه در مجلس به صلاح کشور و مردم نیست.

با وجود هشدار سازمان جهانی بهداشت، ۳ هزار دام در اثر تب برفکی از بین رفت | جهادکشاورزی واکسن‌ها را دیر وارد کرد | قیمت گوشت بالاتر هم خواهد رفت

رویداد۲۴| محمد آیتی: حذف ارز ترجیحی همزمان با مشکلات تلنبار شده در وزارت جهاد کشاورزی که مستقیماً با امنیت غذایی جامعه ارتباط دارد، نگرانی‌ از افزایش قیمت‌ها را چندین برابر کرده است.، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی بیش از هر وزیر دیگری در دولت، در معرض استیضاح قرار دارد و احتمال می‌رود دومین وزیر برکنار شده دولت پزشکیان باشد. هرچند روزنامه خراسان، روزنامه نزدیک به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس مدعی شده اظهارات اخیر رهبری درباره دولت، نهیبی به نمایندگانی بوده که در این روز‌های آشفته، به دنبال استیضاح وزرا و طرح سوال از رئیس مجمهور هستند.

حسن امامی‌راد، نماینده چناران به رویداد۲۴ گفته: طی سال‌های گذشته ارز ترجیحی یا همان ارز ۲۸۵۰۰ تومانی در خیلی از مواقع در اختیار افرادی قرار گرفت که به جای کمک به اقتصاد و معیشت مردم، دلالی یا سوءاستفاده کردند. حذف این نوع ارز کار درستی بود که توسط دولت صورت گرفت.

وی افزود: با این جراحی اقتصادی که در پیش گرفته شده، یک نظارت جدی و دائمی نیاز است که دچار افزایش شدید قیمت‌ها نشویم و با این سیاست در نهایت مردم وضع‌شان بدتر از این نشود.

ادامه حضور نوری قزلجه در جهاد کشاورزی به نفع کشور نیست


بیشتر بخوانید:

چرا گوشت قرمز گران شد؟

چرا هیچکس نوری قزلجه را گردن نمی‌گیرد؟ | وزیر تحمیلی استعفا می‌دهد؟

وزیر جهادکشاورزی کشور را فلج کرده | مافیای برنج زیرمجموعه خود وزارتخانه است | واکسن بی‌کیفیت دام را چه کسی وارد کرد؟


امامی راد استیضاح وزیر کشاورزی را ضرورتی برای جلوگیری از بروز مشکلات بعد از حذف ارز ترجیحی خوانده و گفته: به عنوان یک نماینده، خواستار استیضاح وزیر جهادکشاورزی هستم، زیرا در این شرایط حساس و با کارنامه‌ای که وزیر از خود به جای گذاشته ، حضورش را به نفع کشور و مردم نمی‌بینم.

امامی‌راد تصریح کرد: نوری قزلجه حدود یک سال و نیم فرصت داشته که خودی در وزارتخانه نشان دهد، اما خروجی کار به ما می‌گوید ادامه حضورش در راس وزارت جهاد کشاورزی به ویژه با تصمیمات اقتصادی حساسی که گرفته شده، مضر است.

عضو کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: زمانی که آقای نوری به عنوان وزیر جهادکشاورزی به مجلس معرفی شد، برداشت‌مان این بود که به عنوان یک نماینده کمیسیون کشاورزی و کسی که زمانی در معاونت قوانین مجلس بوده، حتماً می‌تواند برای این وزارتخانه مفید واقع شود.

او افزود: اینکه آقای نوری مدرک دیپلم خود را از هنرستان کشاورزی گرفته بود، بسیار اهمیت داشت و فکر می‌کردیم اتفاقات خوبی در حوزه جهاد کشاورزی رخ دهد؛ اما متاسفانه نه تنها این چنین چیزی نشد بلکه در دو حوزه نهاده‌های دامی و تب برفکی شاهد آشفتگی بودیم.

قیمت شیرخام ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده و سبد غذایی مردم را کوچک شده

نماینده چناران افزود: سه هفته پیش، قیمت شیر خام ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد. از سوی دیگر همه شاهد وضعیت بازار لبنیات، گوشت و پروتئین هستند. متاسفانه این نحوه مدیریت، سبد غذایی مردم را کوچک کرده است.

وی با بیان اینکه این وضعیت در شرایطی رخ داده که وزارت جهادکشاورزی ارز ترجیحی هم دریافت می‌کرده گفت: عاقبت خوشی را برای کشور با وجود آقای نوری در وزارت جهادکشاورزی متصور نیستم. آقای نوری می‌گوید با مافیای نهاده‌های دامی در حال برخورد است؛ حتی اگر این حرف راست باشد، باید بگویم نوش دارو پس از مرگ سهراب چه فایده دارد؟

سازمان جهانی در مورد ویروس تب برفکی در دام‌ها به ما هشدار داده بود اما واکسن دیر وارد شد

امامی‌راد اظهار داشت: سازمان بهداشت جهانی دام از اسفند ۱۴۰۳ هشدار داده بود که ویروس جدید تب برفکی آفریقایی در راه است و این ویروس از همه ویروس‌های گذشته، خطرناک‌تر است و راه درمان، تهیه واکسن ترکیه‌ای است. حتی مسئولان جهانی به ما هشدار جدی داده بودند. متاسفانه آقایان تازه در تیر و مردادماه به دنبال تهیه واکسن رفتند. معلوم نیست مسئولان ما خواب بودند یا خودشان را به خواب زده بودند. به هر حال این چالش دامن ما را گرفت و امنیت غذایی مردم را به خطر انداختند. یادمان باشد که تهدید امنیت غذایی، تهدید امنیت ملی است.

بیش از ۲۷۰۰ دام در اثر تب برفکی از بین رفت | قیمت گوشت تا پایان سال بالاتر هم می رود

نماینده چناران تصریح کرد: اینکه می‌گویند هشت میلیون دز واکسن وارد کردیم، هنر نیست، چون خیلی دیر اقدام کردند و کار از کار گذشته بود. خود مسئولان می‌گویند ۲۶۰۰ تا ۲۷۰۰ دام از بین رفته‌است. ما فکر می‌کنیم رقم به مراتب بالاتر باشد. آقایان در وزارت کشاورزی به سمت کشتن اضطراری دام هم رفتند؛ خیلی از این دام‌ها مولد بودند. وزارت جهاد با این دست فرمانی که کار را جلو می‌برده، گوشت را تا پایان سال به قیمت بسیار بالاتری خواهد رساند و قدرت خرید مردم هم به شدت کاهش پیدا می‌کند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما